Lokaal nieuws

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft dinsdagavond een automobilist opgepakt na een aanrijding met een scooter op de Westkanaalweg in Alphen aan den Rijn. Na een positieve drugstest werd de automobilist aangehouden. De aanrijding vond plaats op een parkeerplaats ...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – De politie heeft dinsdagavond een automobilist opgepakt na een aanrijding met een scooter op de Westkanaalweg in Alphen aan den Rijn. Na een positieve drugstest werd de automobilist aangehouden. De aanrijding vond plaats op een parkeerplaats …… Lees het hele bericht)
  24.04.2018 23:06
 • Een scooterrijder is vanavond gewond geraakt bij een aanrijding. Op de Westkanaalweg in Alphen ging het omstreeks 21.40 uur mis. (Een scooterrijder is vanavond gewond geraakt bij een aanrijding. Op de Westkanaalweg in Alphen ging het omstreeks 21.40 uur mis.)
  24.04.2018 22:40
 • Op zaterdag 26 mei van 14.00 uur tot 27 mei 14.00 uur wordt in Park Rijnstroom in Alphen een 24-uur durende wandelestafette gehouden om stil te staan bij de strijd tegen kanker. (Op zaterdag 26 mei van 14.00 uur tot 27 mei 14.00 uur wordt in Park Rijnstroom in Alphen een 24-uur durende wandelestafette gehouden om stil te staan bij de strijd tegen kanker.)
  24.04.2018 21:26
 • Focus niet té veel op stad Alphen. Deze raad geven Boskopers en Aarlanderveners aan de beoogde coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks. In Alphen klinkt de roep om meer speelplekken en veiliger rotondes. (Focus niet té veel op stad Alphen. Deze raad geven Boskopers en Aarlanderveners aan de beoogde coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks. In Alphen klinkt de roep om meer speelplekken en veiliger rotondes.)
  24.04.2018 19:40
 • Een vrouw heeft vanavond bij een aanrijding de handrem van haar fiets in haar been gekregen. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur op de Planetensingel in Alphen. (Een vrouw heeft vanavond bij een aanrijding de handrem van haar fiets in haar been gekregen. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur op de Planetensingel in Alphen.)
  24.04.2018 18:26
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Op de Planetensingel in Alphen aan den Rijn is een fietsster zwaargewond aangetroffen. Volgens de hulpdiensten was de vrouw betrokken bij een aanrijding met een scootmobiel, waardoor zij gewond raakte aan haar been.Voor het ongeval zijn zowel politie, ambulance ...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Op de Planetensingel in Alphen aan den Rijn is een fietsster zwaargewond aangetroffen. Volgens de hulpdiensten was de vrouw betrokken bij een aanrijding met een scootmobiel, waardoor zij gewond raakte aan haar been.Voor het ongeval zijn zowel politie, ambulance …… Lees het hele bericht)
  24.04.2018 18:26
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - PvdA-fractievoorzitter Bernadette Wolters komt toch niet in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn, maar heeft een plekje in het college van Nieuwkoop weten te veroveren. De plek van Wolters in de Alphense raad wordt overgenomen door Ernst-Jan Straver.Tijdens het formatieproces in de gemeente Nieuw...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – PvdA-fractievoorzitter Bernadette Wolters komt toch niet in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn, maar heeft een plekje in het college van Nieuwkoop weten te veroveren. De plek van Wolters in de Alphense raad wordt overgenomen door Ernst-Jan Straver.Tijdens het formatieproces in de gemeente Nieuw…… Lees het hele bericht)
  24.04.2018 17:56
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Tussen Zwammerdam en Alphen aan den Rijn zijn vier replica’s van Romeinse mijlpalen geplaatst. De mijlpalen geven de afstand aan van Nigrum Pullum tot Albanianae, in Romeinse mijlen. Eén romeinse mijl is ongeveer gelijk aan 1,5 km.Op de mijlpalen is informatie te lezen over het...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Tussen Zwammerdam en Alphen aan den Rijn zijn vier replica’s van Romeinse mijlpalen geplaatst. De mijlpalen geven de afstand aan van Nigrum Pullum tot Albanianae, in Romeinse mijlen. Eén romeinse mijl is ongeveer gelijk aan 1,5 km.Op de mijlpalen is informatie te lezen over het…… Lees het hele bericht)
  24.04.2018 17:40
 • Met Nagier Bonevacia dacht Alphense Boys een nieuwe verdediger te hebben gestrikt voor komend seizoen. Totdat de voormalig jeudspeler van Sparta en Fortuna Sittard plotseling zijn ja-woord gaf aan SJC en Alphense Boys afzegde. Hatim Noura, verantwoordelijk voor de technische zaken op De Bijlen, is niet blij. (Met Nagier Bonevacia dacht Alphense Boys een nieuwe verdediger te hebben gestrikt voor komend seizoen. Totdat de voormalig jeudspeler van Sparta en Fortuna Sittard plotseling zijn ja-woord gaf aan SJC en Alphense Boys afzegde. Hatim Noura, verantwoordelijk voor de technische zaken op De Bijlen, is niet blij.)
  24.04.2018 17:06
 • Romeinse mijlpalen geplaatst
  24.04.2018 16:56

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.