Lokaal nieuws

 • 'Hier heb ik helemaal niet het idee dat ik in Alphen ben', vertelt Saskia Jansen (41). (‘Hier heb ik helemaal niet het idee dat ik in Alphen ben’, vertelt Saskia Jansen (41).)
  06.02.2018 18:06
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - De speelplaats aan de Sterrenlaan in Alphen aan den Rijn is dinsdagmiddag onder water gezet. Als het water op het voetbal- en basketbalpleintje de komende dagen bevriest, kan er geschaatst worden.Medewerkers van de gemeente zouden het veldje n...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – De speelplaats aan de Sterrenlaan in Alphen aan den Rijn is dinsdagmiddag onder water gezet. Als het water op het voetbal- en basketbalpleintje de komende dagen bevriest, kan er geschaatst worden.Medewerkers van de gemeente zouden het veldje n…… Lees het hele bericht)
  06.02.2018 17:40
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Beau Begeleid Wonen is een kleinschalige woonvoorziening in het centrum van Alphen aan den Rijn voor (jong) volwassenen et een licht verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsproblematiek.Beau Begeleid Wonen biedt geen gecontracteerde ...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Beau Begeleid Wonen is een kleinschalige woonvoorziening in het centrum van Alphen aan den Rijn voor (jong) volwassenen et een licht verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsproblematiek.Beau Begeleid Wonen biedt geen gecontracteerde …… Lees het hele bericht)
  06.02.2018 15:56
 • Hagenaar Nicolaas L. (29) moest rondkomen van een bijstandsuitkering, maar op zijn Facebookpagina was een patserige leefstijl te zien met champagne, horloges en vakanties naar Ibiza. Volgens het OM moet hij dat gefinancierd hebben met strooptochten langs Aldi supermarkten in het hele land, waaronder die in Alphen. (Hagenaar Nicolaas L. (29) moest rondkomen van een bijstandsuitkering, maar op zijn Facebookpagina was een patserige leefstijl te zien met champagne, horloges en vakanties naar Ibiza. Volgens het OM moet hij dat gefinancierd hebben met strooptochten langs Aldi supermarkten in het hele land, waaronder die in Alphen.)
  06.02.2018 15:56
 • Gemeente Alphen aan den Rijn sluit zich aan bij statiegeld-alliantie
  06.02.2018 13:26
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Elke zondagochtend is in zwembad AquaRijn zwemmen voor volwassenen uit de gemeente Alphen aan den Rijn. Zij krijgen lessen zwemvaardigheid van gediplomeerde zweminstructeurs van zwemvereniging AZC voor een gereduceerd tarief.Voor de volwassenen worden elke zondag van 9.00...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Elke zondagochtend is in zwembad AquaRijn zwemmen voor volwassenen uit de gemeente Alphen aan den Rijn. Zij krijgen lessen zwemvaardigheid van gediplomeerde zweminstructeurs van zwemvereniging AZC voor een gereduceerd tarief.Voor de volwassenen worden elke zondag van 9.00…… Lees het hele bericht)
  06.02.2018 13:26
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - De gemeente Alphen aan den Rijn heeft zich aangesloten bij de statiegeld-alliantie van Recycling Netwerk Benelux. De statiegeldalliantie is bedoeld om statiegeld te heffen op kleine flesjes en blikjes.Na een Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – De gemeente Alphen aan den Rijn heeft zich aangesloten bij de statiegeld-alliantie van Recycling Netwerk Benelux. De statiegeldalliantie is bedoeld om statiegeld te heffen op kleine flesjes en blikjes.Na een Lees het hele bericht)
  06.02.2018 13:26
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Menig inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft dinsdagochtend de autoruiten moeten krabben. Zorg er dan voor dat je auto volledig ijsvrij is, want niet krabben kan een flinke boete opleveren.Agenten zagen dinsdagochtend in Alphen een auto...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Menig inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft dinsdagochtend de autoruiten moeten krabben. Zorg er dan voor dat je auto volledig ijsvrij is, want niet krabben kan een flinke boete opleveren.Agenten zagen dinsdagochtend in Alphen een auto…… Lees het hele bericht)
  06.02.2018 12:56
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Cock van der Hoorn uit Alphen aan den Rijn heeft dit jaar uit respect de Alternatieve Elfstedentocht gereden. De schaatstocht op de Weissensee volbracht hij samen met zijn broer en zwager als eerbetoon aan hun overleden (schoon)vader Jan van der Hoorn, winnaar van de Elfstedentocht in 1947.Bij het horen van de naam Van der Hoorn wordt d...... Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Cock van der Hoorn uit Alphen aan den Rijn heeft dit jaar uit respect de Alternatieve Elfstedentocht gereden. De schaatstocht op de Weissensee volbracht hij samen met zijn broer en zwager als eerbetoon aan hun overleden (schoon)vader Jan van der Hoorn, winnaar van de Elfstedentocht in 1947.Bij het horen van […])
  06.02.2018 10:41
 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Duurzaam wonen in Alphen aan den Rijn? Dat kan in de Warmoezerij 23! Deze ruime twee-onder-een-kap woning is namelijk voorzien van een warmtepomp. De voordelen hiervan? Een lage energierekening, een lage uitstoot van CO2 én er wordt geen gebruik gemaakt van gas of andere fossiele brandstoffen. U draagt dus ook nog eens een steentje bij aan een groene toekomst!De Lees het hele bericht (ALPHEN AAN DEN RIJN – Duurzaam wonen in Alphen aan den Rijn? Dat kan in de Warmoezerij 23! Deze ruime twee-onder-een-kap woning is namelijk voorzien van een warmtepomp. De voordelen hiervan? Een lage energierekening, een lage uitstoot van CO2 én er wordt geen gebruik gemaakt van gas of andere fossiele brandstoffen. U draagt dus ook […])
  06.02.2018 10:41

Zoeken

Toekomstige evenementen