Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt!

juni 5 @ 10:00 - 17:00

Maandag 5 juni 2017: Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt!

Van 10.00 tot 17.00 uur | Sortimentstuin Harry van de Laar en PlantenTuin Esveld
Op twee locaties aan het Rijneveld in Boskoop komt 2e Pinksterdag het beste van twee werelden bij elkaar! Het kwekersdorp Boskoop heeft een lange traditie van de beste kwekerijen op de vruchtbaarste grond. De prachtige kweekproducten zijn dan ook wereldwijd bekend.
Maar Boskoop is ook een vruchtbare voedingsbodem gebleken voor creatievelingen. Tijdens de jaarlijkse Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt is zeer divers werk van lokale kunstenaars te zien en te koop.
De Japanse esdoorntuin van PlantenTuin Esveld en de parkachtige setting van de Sortimentstuin Harry van de Laar vormen hiervoor een prachtig decor. Kunst & Groen: ze gaan op maandag 5 juni weer een boeiende wisselwerking aan.
De Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt is een belevenis voor iedereen die Kunst & Groen een warm hart toedicht, maar zeker ook voor hen die houden van muziek en lekker eten. Want tijdens dit evenement zijn op beide locaties optredens en wordt er door Koffie- en theehuis Yume en Marrakech at Home gezorgd voor prima eten & drinken.
Groene standhouders, denk aan kwekers en hoveniers, staan zij aan zij met kunstenaars die de mooiste producten laten zien en verkopen: het is een uniek evenement op twee unieke plekken!
Toegang is gratis!

De organisatie is in handen van de Sortimentstuin Harry van de Laar, PlantenTuin Esveld, Boskoop Creatief, VVV Boskoop en gemeente Alphen aan den Rijn.

Reageer