Een glaasje teveel

Een glaasje teveel…

Alphen aan den Rijn – In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 april kregen de collega’s omstreeks 01.35 uur een spoed melding van de meldkamer. Een voorbijganger had een man aangetroffen liggend op straat. De man zou gewond zijn en veel bloeden.

Zoals verwacht zijn de collega’s zo spoedig mogelijk richting de locatie van de gewonde man gegaan. Eenmaal ter plaatse zagen zij een man die een volledig bebloed gezicht had. Bij de eerste schouw was zichtbaar dat de man een bloedneus had gehad en dat er een scheur zat in een van de oogleden. Ondanks dat de collega’s in de buitenlucht stonden, konden zij de alcoholwalm in de adem van de man niet ontwijken. De man gaf aan dat hij inderdaad een paar glazen alcohol had gedronken en dat hij tijdens het fietsen naar huis ‘zomaar’ gevallen was.

De ambulance was ook met spoed ter plaatste gekomen. Na het beoordelen van het letsel van de man werd besloten dat hij mee moest naar het ziekenhuis om daar volledig nagekeken te worden en te worden behandeld aan zijn verwondingen.

Omdat de fiets van de man nog op locatie stond hebben de collega’s de fiets thuis gebracht. Aldaar is de vrouw van de gewonde man geinformeerd. Na veelvuldig aanbellen en kloppen bij de voordeur lukte het de collega’s helaas niet om de vrouw des huizes wakker te krijgen. Hierop werd de huissleutel van de man gebruikt. In de woning werd de vrouw, enigszins geschrokken maar toch opgelucht, geinformeerd dat haar man met de ambulance naar het ziekenhuis was vervoerd.

De vrouw was dankbaar voor het thuisbrengen van de fiets en kon niet begrijpen dat zij niet was wakker geworden van het aanbellen en kloppen. Zij was blij dat de collega’s zo brutaal waren om toch even ‘binnen’ te stappen.

^RK

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.