WEEKENDJOUNAAL

WEEKENDJOUNAAL

Het afgelopen weekend konden we zien dat een hoop mensen genoten van het mooie weer. Wellicht had men hierdoor ons gelukkig in mindere mate nodig.

Dit weekend zijn er daarom ook maar 95 meldingen bij ons terecht gekomen. De meeste hiervan zijn natuurlijk wel belangrijk maar niet benoemingswaardig in dit journaal.

Het ging in de meeste gevallen om verkeerszaken, ruzies, onwel wordingen en meldingen mbt geluidsoverlast.

Helaas zijn er dit weekend wel 3 woninginbraken rondom het centrum van Alphen geweest. Vermoedelijk door het mooie weer waren hiervan 2 een insluiping. 1 bewoner was even niet aanwezig en een ander bewoner was even in het huis naar boven gelopen waar in beide gevallen de inbreker kans zag om door de openstaande deur snel waardevolle spullen mee te pakken. Ons advies is dan ook om altijd je deur op slot of op de knip te doen als er niemand in de ruimte aanwezig is.

Het feestje op vrijdagavond in m’n schatje te Alphen ad Rijn waar DJ Darkraver kwam optreden is goed en rustig verlopen.

Op zaterdagavond is een 24-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij heeft hiervoor een tijdelijk rijverbod gekregen en mag zich hiervoor binnenkort verantwoorden bij de rechter.

Zaterdag op zondag nacht veroorzaakte een 38-jarige vrouw uit Duivendrecht in de Julianastraat te Alphen enorme overlast door in de omgeving hard te schreeuwen en gillen. Bij het aanspreken van deze mevrouw, vond ze het nodig om de agenten te beledigingen. Dit wordt door ons niet getolereerd waardoor zij hiervoor is aangehouden

Verder hebben we veel toezicht gehouden op diverse plekken in ons gebied.

^TB

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.