Stichting Leergeld helpt gezinnen met een krappe beurs

Stichting Leergeld ondersteunt gezinnen met een laag inkomen en schoolgaande kinderen door het betalen van bepaalde kosten. Vanaf 1 april is de stichting in de gemeente Alphen aan den Rijn actief.

Stichting Leergeld richt zich op schoolgaande kinderen tussen de 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. In deze gezinnen is vaak niet genoeg geld om bepaalde (school)kosten te betalen, zoals een computer of fiets. De stichting helpt bij de aanschaf van deze schoolspullen. Vanaf 1 april is Stichting Leergeld in de gemeente Alphen aan den Rijn actief.

Stichting Leergeld geeft geen geld, maar verstrekt de (school)spullen direct of in de vorm van een tegoedpas. Wilt u weten wat Stichting Leergeld voor uw kind kan doen en wat de voorwaarden zijn? Kijk dan op de website www.elkkinddoetmee.nl/alphenaandenrijn.

Gezinnen uit de gemeente Alpen aan den Rijn kunnen een aanvraag indienen via www.elkkinddoetmee.nl/alphenaandenrijn. Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Dan kunnen de vrijwilligers van de Papierwinkel van Tom in de Buurt u daarbij helpen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.