Intrappen deur zorgt voor aantreffen gestolen wiel

Intrappen deur zorgt voor aantreffen gestolen wiel

Alphen aan den Rijn – Vanmorgen vroeg werden politiemensen naar een woning in Alphen aan den Rijn gestuurd. Daar zou zojuist de voordeur zijn ingetrapt. Het bleek dat het om een ruzie in de relationele sfeer ging.

Bij de woning werd een 26-jarige man aangetroffen, die al gauw betrokken bleek te zijn bij de vernieling van de voordeur. Hij werd aangehouden. De man was met een auto gekomen. Politiemensen zagen in de auto van de man, een autovelg met band op de voorstoel staan. De auto van de man had een lekke band, maar had 4 wielen onder de auto en nog een reservewiel. Dit zorgde voor een vermoeden dat de velg niet van de man was. Dit werd bevestigd toen in de directe omgeving een auto met maar 3 velgen gevonden werd. De velg bleek van een zelfde type.

De rechtmatige eigenaar van de velg, heeft de velg inmiddels teruggekregen. De verdachte mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

^jr

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.