Dit zijn de Alphense Vrijwilligershelden van 2018

Jeroen de Nie en de vrijwilligers van Verpleeghuis Oudshoorn zijn de winnaars van de Vrijwilligersprijs 2018.

Jeroen heeft de prijs gewonnen voor zijn inzet bij Stichting Max, het Sinterklaasjournaal en het Vakantiespel. De 346 vrijwilligers van Oudshoorn kregen de prijs voor de vele werkzaamheden die zij voor de inwoners doen. Beiden kregen een cheque ter waarde van €750,-, te besteden voor hun vrijwilligerswerk.

Janny de Bruijn en Stichting Akkerbloem werden tweede, ook zij kregen een financiële bijdrage voor hun vrijwillige activiteiten.

Begin dit jaar konden alle inwoners van de gemeente hun Vrijwilligersheld nomineren. Een jury bestaande uit raadsleden Ronald Geurts, Helma van der Louw en de winnaars van de Vrijwilligersprijs 2017 Mariska van Vliet en Petra Dresscher, hebben uit alle inzendingen twee organisaties en twee vrijwilligers geselecteerd. De afgelopen weken konden alle inwoners van gemeente Alphen aan den Rijn hier op stemmen.

Met de Vrijwilligersprijs wil de gemeente aandacht vragen voor alle vrijwilligers in de gemeente en het waardevolle werk dat zij doen.

  

 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.