De stempassen zijn bezorgd

Op vrijdag 2 maart 2018 zijn de stempassen bezorgd. Heeft u nog geen stempas ontvangen? Dan kunt u een vervangende stempas aanvragen.

Dit kan schriftelijk met een kopie van een geldig identiteitsbewijs tot en met vrijdag 16 maart 2018. Het is ook mogelijk in persoon een vervangende stempas aan te vragen met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan tot dinsdag 20 maart 2018, 12.00 uur bij de balies van Burgerzaken in het gemeentehuis. De kandidatenlijsten worden uiterlijk op 19 maart 2018 huis aan huis bezorgd. Voor meer informatie over de verkiezingen kunt u terecht op www.alphenaandenrijn.nl/verkiezingen of contact opnemen met team verkiezingen via telefoonnummer 14 0172.

U kunt op woensdag 21 maart 2018 in één van de 69 stembureaus in de gemeente Alphen aan den Rijn uw stem uitbrengen. Alle stembureaus zijn open van 07.30 uur tot 21.00 uur. Een overzicht van de stembureaus kunt u vinden op www.alphenaandenrijn.nl/verkiezingen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.