De stadsdichter presenteert: Martijn Deuze Zohlandt

Martijn Deuze Zohlandt heeft een lange weg achter zich vol hoogte- en dieptepunten. Naar alle waarschijnlijkheid verschilt hij daarin niet zoveel van andere mensen van ongeveer dezelfde leeftijd, ware het niet dat zijn innerlijke onrust hem steeds weer andere wegen opstuurde. Sommige mensen noemen dat Goddelijke voorzienigheid, maar daar gelooft hij zelf niet meer in. En Martijn ook niet. Na zo'n tien jaar in de verpleging te hebben rondgedwaald in het Academisch Ziekenhuis te Leiden, ging hij Theologie studeren in Amsterdam waardoor hij in het onderwijs terecht kwam. Na in totaal dat ook zo'n tien jaar te hebben gedaan, besloot hij een kleinkunstopleiding te gaan volgen in Amsterdam.
Verder lezen: De stadsdichter presenteert: Martijn Deuze Zohlandt

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.