De ‘Plastic Soup Surfer’ in het Filmhuis Parkvilla

Op zondag 18 maart wordt de film ‘From Source to Sea’ vertoond in Filmhuis Parkvilla. De film gaat over de tocht van 1200 kilometer die Merijn Tinga maakte over de Rijn, peddelend op een surfplank gemaakt van zwerfafval. Hij vaagt hiermee aandacht voor het probleem van plastic vervuiling.
 

Merijn Tinga, ook wel de ‘Plastic Soup Surfer’ genoemd, zal zelf aanwezig zijn tijdens de voorstelling. Na afloop kunt u hem ontmoeten en wordt u een drankje aangeboden. 

Aanvang: 15:00 uurAdres: Cornelis Geellaan 2, 2406 JG Alphen aan den RijnTrailer: https://vimeo.com/246456310

Aanmelden

Gezien de verwachtte belangstelling is het belangrijk om vóór 18 maart 10.00 uur je komst te bevestigen door een mailtje te sturen naar OMBOR@alphenaandenrijn.nl, dan word je opgenomen op de gastenlijst. Bij het aanmelden kun je aangeven of je iemand meeneemt. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.

De toegang is gratis door een financiële bijdrage van Gemeente Alphen aan den Rijn. Zowel Merijn Tinga als de gemeente vinden dat statiegeld op plastic flesjes nodig is om de plastic vervuiling tegen te gaan.

 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.