Table Top – 20 van Alphen

Table Top – 20 van Alphen

Stadhuis Alphen aan den Rijn – Op donderdag 8 februari werd in de avond een zogenaamde Table Top gehouden. Tijdens de Table Top werd een doorleefsessie gehouden tussen alle deelnemende disciplines die betrokken zijn bij de organisatie van de 20 van Alphen. Aanwezig waren de brandweer, politie, ambulance, de organisatie van de 20 van Alphen zelf en verschillende andere betrokken partijen.

Tijdens de doorleefsessie werden verschillende casussen voorgelegd en besproken hoe te handelen, wie doet wat, wie doet wat niet en de bekende vraag “Wat als?”. Erg leerzaam was het voor iedereen en het heeft er ook toe bijgedragen dat alle partijen elkaar nog beter kunnen vinden en weten van elkaar welke prioriteiten en processen bij wie liggen.

Dit alles zorgt er als het goed is voor dat de 20 van Alphen dit jaar weer een succes gaat worden.

Als u het nog niet wist, de 20 van Alphen is op zondag 4 maart 2018. U kunt gedurende die dag hinder ervaren i.v.m. weg afsluitingen en omleidingen. Houdt de kranten en sociale media goed in de gaten.

Informatie over de 20 van Alphen kunt u ook vinden op hun website: www.20vanalphen.nl

^RK

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.