AFHANDELWEEK MISDRIJVEN POLITIE ALPHEN AAN DEN RIJN

AFHANDELWEEK MISDRIJVEN POLITIE ALPHEN AAN DEN RIJN

Alphen aan den Rijn- In Januari 2018 heeft de afdeling VVC (Veel Voorkomende Criminaliteit) van de politie Alphen aan den Rijn een afhandelweek gehouden. Deze afdeling pakt zaken op zoals bijvoorbeeld diefstallen, “eenvoudige” mishandelingen maar ook bedreigingen.

Deze week zijn zaken behandeld waar voor ons vaak veel afhandeling in zit. Helaas is het niet mogelijk om zaken direct de aandacht te geven die ze wel verdienen. In deze week zijn 4x zoveel zaken als normaal afgehandeld. Zo werden er diverse getuigen en verdachten gehoord en dossiers opgemaakt. Deze dossiers zijn overgedragen aan het openbaar ministerie in Den Haag voor verdere afhandeling. ^jr

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.