Veiligheid in een tijd van radicalisering

Op 12 maart houden  prof. Beatrice de Graaf en burgemeester Liesbeth Spies lezingne over het onderwerp Verlangen naar veiligheid in een tijd van radicalisering.  Deze avond vindt plaats in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn.

Aanleiding van deze avond is het door De Graaf geschreven boekje Heilige strijd over veiligheid vanuit Christelijk perspectief. De Alphense predikanten Sonneberg (Lichtkring) en Smilde (Maranathakerk) en Westrik (Boskoop) waren onder de indruk van dit boekje en wilden hier iets mee doen. Alle PKN kerken in Alphen en Boskoop ondersteunen het initiatief inmiddels en de organisatoren hopen dat de avond veel belangstelling zal trekken, niet alleen vanuit kerkelijke maar ook vanuit politieke en maatschappelijke hoek.

De  lezing gaat plaatsvinden in de verkiezingstijd en wel op 12 maart in de Adventskerk in Alphen, van 20.00-21.30 uur.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.