55 Plus Carnaval

Nooit te oud om te feesten”, dat is het thema waarmee het grote carnavalsweekend op vrijdagmiddag 09 februari 2018 van start gaat. Ook dit jaar wordt weer een gevarieerd programma aangeboden aan alle senioren uit Alphen aan den Rijn. Met een gratis Bingo, optredens van o.a. Marco de Hollander, verschillende Dansgardes, de Jeugdraad, Het Kuiken en Ook Tof belooft het weer een gezellige middag te worden. Ook wordt deze middag de allerhoogste onderscheiding van de Cascarvieten “de Goud Gele Watertoren” uitgereikt aan een persoon die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de Alphense gemeenschap. Alle senioren wordt een gratis kopje koffie of thee aangeboden door Avifauna en de Prins doet er een lekker gebakje bij. De middag begint om 14.11 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Na afloop rond 17.00 uur ontvangt iedere senior een Goodiebag met leuke gadgets.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.