SamenLoop voor Hoop 2018 zoekt Eregasten

Bijeenkomst voor Eregasten op donderdag 15 februari

Op donderdag 15 februari is een bijeenkomst voor Eregasten – (ex-)kankerpatiënten – die overwegen om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop editie 2018. De bijeenkomst is in basisschool Het Baken in Alphen aan den Rijn.

SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn is dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 mei. De 24-uurs wandelestafette is een inzamelingsactie voor KWF kankerbestrijding. Aan de estafette doen veel teams mee die nu al bezig zijn met acties om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te krijgen. Tijdens het evenement wordt ook veel aandacht besteed aan Eregasten.

Bijeenkomst Eregasten

Donderdag 15 februari wordt in Basisschool Het Baken informatie gegeven over de SamenLoop en over de speciale voorzieningen voor Eregasten die mee willen doen of die de SamenLoop willen bijwonen. Zo is er voor hen tijdens de wandelestafette een aparte verblijfsruimte, zijn er speciale activiteiten en kunnen zij deelnemen aan de Ereronde waarmee SamenLoop voor Hoop 2018 wordt geopend.

Bij deze bijeenkomst zijn Eregasten, mensen die nog geen keuze hebben gemaakt en mantelzorgers, familie en vrienden van harte welkom. De bijeenkomst is donderdag 15 februari vanaf 19.30 uur in Basisschool Het Baken, Klepperman 1-3, Alphen aan den Rijn. Aanmelden is niet nodig.

Aanmelden SamenLoop

Eregasten kunnen zich aanmelden voor de SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 2018 bij Yvonne Motta. Ook vragen kunnen aan haar worden gesteld. Dit kan per mail yvonne@samenloopalphen.nl of per telefoon 06 20338822. Meer informatie over de SamenLoop staat op www.alphen.samenloopvoorhoop.nl en op facebook @samenloopalphen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.