Laat je stem horen: doe mee met de vlogwedstrijd!

Op 21 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad en het referendum. Ook dit jaar mogen veel jongeren stemmen. Het is belangrijk dat veel jongeren hun stem laten horen. Doe daarom mee met onze vlogwedstrijd.

Ben jij  tussen de 18 en 25 jaar en woon je in de gemeente Alphen aan den Rijn? Maak een vlog en vertel waarom jij het belangrijk vindt om op 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen te gaan stemmen.

Laat op een prikkelende en inspirerende manier zien waarom het juist voor jongeren goed is om te gaan stemmen! Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen door een deskundige jury. De jury bestaat uit: Liesbeth Spies (burgemeester), Mandy Kasbergen (winnares vlogwedstrijd Hema) en Jessie Bos (uitblinker MBO Rijnland).

Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je naast eeuwige roem ook kans op een cadeaubon van de Mediamarkt voor 150 euro.

Stuur de vlog naar vlogwedstrijd2018@alphenaandenrijn.nl  samen met jouw volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer. Daarmee nodigen wij je uit voor de feestelijke prijsuitreiking op 26 februari vanaf 15.30 uur. Inzenden kan tot en met 22 februari 2018.

De vlogs worden gebruikt in de campagne  in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.