Rijn- en Veenstreek organiseert Netwerkcafé

Woensdagavond 31 januari vindt het Netwerkcafé van Rijn- en Veenstreek plaats in Bistrobar Bij Hen in Alphen aan den Rijn. Om 20.00 uur start deze netwerkbijeenkomst die bijzonder interessant is voor alle organisaties en ondernemers die actief zijn in recreatie, (plattelands)toerisme, natuur en cultuur binnen de Rijn- en Veenstreek. 

De wethouders Kees van Velzen uit Alphen aan den Rijn en Yvonne Peters uit Kaag en Braassem zullen deze avond twee cheques uitreiken aan initiatiefnemers van nieuwe projecten. Welke dit precies zijn kunnen we nog niet verklappen, daarover leest u binnenkort vast meer. Wel weten we dat de projecten tijdens het Netwerkcafé zullen worden toegelicht door de ondernemers en dat dit een inspirerend verhaal zal zijn!

Binnenkort gaat er een derde subsidieronde van start. Rijn- en Veenstreek kent een cofinancieringsregeling vanuit het zogenaamde Flexibel Meerjaren Programma. Van hieruit worden subsidies beschikbaar gesteld aan projecten die op basis van samenwerkingen bijdragen aan innovatie en uitbreiding van het recreatieve aanbod. Meer hierover kunt u lezen op de website rijnenveenstreek.nl. In Rijn- en Veenstreek zijn de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem vertegenwoordigd.

Op deze avond zult u kennismaken met de gebiedsmarketeers van de drie gemeenten: Daniël Othman, Joke Pelser en Arjan Bakker. Zij zijn vorig jaar een samenwerking gestart van waaruit ze nu een verbindende rol gaan spelen binnen dit programma. Ook is er gelegenheid de subsidiecoach en andere contactpersonen te ontmoeten.

Het Netwerkcafé zou haar naam geen eer aan doen als er ook niet volop gelegenheid zou zijn tot netwerken. Een mooie gelegenheid om ook eens over de gemeentegrenzen heen contacten op te doen en mogelijke samenwerkingen te onderzoeken. Hiervoor zal er onder meer gebruik worden gemaakt van het vraag- en aanbodbord.

Rijn- en Veenstreek verwelkomt u graag op deze avond. Meldt u zich nog wel even aan via groenblauwnetwerk@alphenaandenrijn.nl?

Datum: 31 januari Inloop: vanaf 19.30 uurAdres: Bistrobar Bij Hen Burgemeester Bruins Slotsingel 9 in Alphen a/d Rijn (naast Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi in Park Zegersloot)

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.