Paracetamol voor Gambia

Evenals twee jaar geleden, ben ik weer de actie gestart voor doosjes paracetamol tabletten/zetpillen voor het ziekenhuis in Lamin, Gambia (gebouwd en ondersteunt door Stichting kinderen van Lamin). De medicatie die voorhanden is in Gambia, is niet van dusdanige kwaliteit als de onze. Daarom een oproep aan u om wederom één of meerdere doosjes paracetamol te doneren voor de patiënten (voor zowel kinderen als volwassenen) in het ziekenhuis in Lamin.
Op de leestafel in de hal staat een doos waar u de doosjes in kunt doen. Voor meer informatie kunt u terecht bij ondergetekende of u kunt kijken op de website www.kinderenvanlamin.nl.
Namens de patiënten en de Stichting Kinderen van Lamin, alvast heel hartelijk bedankt voor uw steun!
Henriët Spaans

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.