Twee nieuwe leden Erfgoedcommissie gezocht

Sinds juni 2017 beschikt de gemeente over een deskundige Erfgoedcommissie. Vanwege een wijziging in haar takenpakket, zoekt de gemeente nieuwe leden met specifieke deskundigheden.

Alphen aan den Rijn is een gemeente met ruim 109.000 inwoners en omvat behalve de gelijknamige stad ook de dorpen Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude Dorp en Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam.

De commissie brengt zowel gevraagd als op eigen initiatief advies uit aan het College van B&W over alles aangaande cultureel erfgoed, zoals maar niet gelimiteerd tot:

In 2018 spelen bijvoorbeeld de volgende zaken:

Van alle leden wordt verwacht:

Ter aanvulling op de deskundigheden van de zittende leden, wordt van de nieuwe leden verwacht dat zij één of meer van de volgende expertises meebrengen:

Uw sollicitatie (met een motivatie en cv) kunt u tot 18 februari 2018 richten aan burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn  t.a.v. mevr. M. Zonneveld, Postbus 13, 2400 AA te Alphen aan den Rijn of per mail via mzonneveld@alphenaandenrijn.nl

Bij vragen kunt u contact opnemen met mevr. M. Zonneveld, Beleidsmedewerker Erfgoed, via genoemd e-mailadres of 06-46973470.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.