Nomineer nu uw Vrijwilligersheld!

De gemeente waardeert mensen die belangeloos iets goeds doen voor een ander enorm. Vaak zijn dit mensen die niet snel uit zichzelf op de voorgrond treden. Graag willen wij hen in de spotlights zetten!

Om hen te bedanken voor het mooie werk dat zij doen. Daarom reikt Gemeente in maart de Vrijwilligersprijs uit, tijdens NLdoet (9 en 10 maart 2018). U beslist mee wie deze prijs ontvangt! U kunt namelijk personen en organisaties uit uw netwerk nomineren als Alphense Vrijwilligersheld. Kent u een persoon of organisatie die zich in vrijwillig verband langdurig of intensief heeft ingezet voor de Alphense samenleving? Draag diegene dan vóór 5 februari voor. Uit de inzendingen maakt een jury een selectie waarop heel Alphen aan den Rijn kan stemmen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.