Nieuwjaarsreceptie gemeente Alphen aan den Rijn

Op 8 januari 2018 organiseerde de gemeente Alphen aan den Rijn in het gemeentehuis de nieuwjaarsreceptie voor inwoners.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie gaf burgemeester Spies een nieuwjaarstoespraak. In haar toespraak noemde burgemeester Spies een aantal Alphense organisaties, zoals het Schoutenhuis en het Prins Willem-Alexander zwembad, die zich ieder jaar weer volop inzetten. “Als je er oog voor hebt,  bestaan onze stad en onze dorpen uit sterke gemeenschappen waarin mensen hun verantwoordelijkheid nemen en daarmee de dragende krachten zijn van onze samenleving”, aldus burgemeester Spies.

Daarnaast zijn dit jaar bewoners van alle huisnummers 18 in de gemeente uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie. Inwoners van nummer 18 reageerden enthousiast en voelden zich vereerd door de speciale uitnodiging.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.