Ramkraak kledingzaak Sebastian Alphen aan den Rijn.

Ramkraak kledingzaak Sebastian Alphen aan den Rijn.

In de nacht van 11 op 12 oktober 2017, is er rond 03.15 uur een ramkraak gepleegd op de kledingwinkel Sebastian aan de Castellumstraat in het centrum van Alphen.

Een blauwe Volkswagen Transporter werd de gevel binnengereden. Kort hierop volgend zouden 4 personen op 2 scooters zijn weggereden richting het Aarplein. Deze personen zouden allemaal donker gekleed zijn en grote zwarte tassen bij zich hebben gehad.

Wij zoeken mensen die iets hebben gezien deze nacht, dat kan helpen bij het onderzoek. Het kan ook dat u eerder al iets verdachts gezien heeft, dat mogelijk met de zaak te maken heeft. Neem dan contact met ons op 0900-8844 of stuur een persoonlijk bericht via facebook.

Ook door dit bericht te delen helpt u ons! Zo vergroot u ons bereik.

^jr

link

Ramkraak kledingzaak Sebastian Alphen aan den Rijn.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.