TWEE AANHOUDINGEN BIJ INBRAAK RESTAURANT

TWEE AANHOUDINGEN BIJ INBRAAK RESTAURANT
Gouda
Vuurdoornlaan
inbraak

Een medewerker van het restaurant was nog aan het werk toen hij zondagochtend 24 september omstreeks 1:00 uur melding bij collega’s deed dat er twee inbrekers probeerden binnen te komen. De twee zouden op een scooter aangekomen zijn. Ter plaatse aan het pand troffen collega’s braaksporen aan. De inbrekers waren er al vandoor gegaan.

Collega’s zagen in de omgeving de scooter rijden en startten direct een achtervolging. De verdachten lieten uiteindelijk hun scooter achter op de Van Reenensingel, vluchtten te voet verder en verstopten zich in bosschages. Met behulp van de politiehonden en door een melding van een bewoner, vonden collega’s beide in een achtertuin aan de Heuvellaan. De scooter waar de twee op reden bleek gestolen. Ook troffen collega’s inbrekerswerktuigen aan in de omgeving. De eigenaar van het restaurant deed aangifte. De twee, een 17 en 18-jarige jongen uit Gouda, zitten nog vast voor verhoor.

Iets gezien? Iets gehoord?
De districtsrecherche Alphen-Gouda zoekt getuigen van deze poging inbraak. Hebt jij iets gezien of gehoord in de omgeving van de Vuurdoornlaan-Van Rheenensingel – Heuvellaan? Neem dan contact op met de districtsrecherche Alphen-Gouda via 0900-8844. Blijf jij liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. ^C

link

TWEE AANHOUDINGEN BIJ INBRAAK RESTAURANT

Reageer