Zondag 10 september Open Dag in AquaRijn

P E R S B E R I C H T Open Dag in zwembad AquaRijn - floatfit

De Nationale Sportweek is dit jaar van 9 tot en met 17 september. Zondag 10 september is er een Open Dag in zwembad AquaRijn met workshops, een rondleiding in de machinekamer en vrij zwemmen. Iedereen is welkom tussen 13.00 tot 16.00 uur om te komen kijken of om in je badkleding mee te doen.

Open Dag

De Open Dag in zwembad AquaRijn is bedoeld om aan alle Alphenaren te laten zien wat er in de Alphense zwembaden allemaal is te doen. Natuurlijk is er informatie over zwemlessen, evenementen & activiteiten, groepslessen en sportieve lessen.

Er zijn rondleidingen in de technische ruimte van het zwembad. In de catacomben van het complex zijn de machines die zorgen dat de waterkwaliteit goed is en blijft, ook is hier de installatie waarmee de zwemvloer omhoog en omlaag kan. Voor een rondleiding hoef je niet in te schrijven.

In een deel van het bad is vrij zwemmen. Hier is ook groot waterspeelgoed om de funfactor te verhogen.

Er zijn ook verschillende korte snuffelworkshops waaraan elke bezoeker mee kan doen. Op het programma staan onder meer floatfit, aquarobic, snorkelen en zeemeermin zwemmen. Iedereen kan spontaan meedoen aan een of alle workshops.

En ja, dat betekent dat iedereen wordt uitgenodigd om zwemkleding mee te nemen!

Gratis les

‘Ik neem je mee’ is een actie van de Nationale Sportweek. Het is de bedoeling dat meer mensen interesse krijgen in een sport door met een ‘deelnemer’ mee te gaan. Wie deelneemt aan een workshop tijdens de Open Dag in AquaRijn krijgt een voucher met een keuzemenu om samen met iemand anders gratis deel te nemen aan een volledige les tijdens de Nationale Sportweek.

De Nationale Sportweek is een landelijk initiatief van NOC*NSF met als doel om sporten en bewegen te promoten.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00