Mis je mei?

Mis je mei?

Jaarlijks raken duizenden mensen vermist. De een kort, de ander helaas lang. Achterblijvers zijn vaak radeloos. De politie doet haar best om de vermiste persoon zo snel mogelijk te vinden, maar heeft daarbij ook jouw hulp nodig.
Om extra aandacht voor vermisten te vragen, houdt de politie de themamaand ‘Mis je mei?’ Deze maand zie je op Facebook elke week iemand die al langdurig vermist is. Deze keer Alwin Sterk.

Alwin Sterk is al 45 jaar vermist. Nog dagelijks houdt de vermissing de achterblijvers bezig. Ondanks de inmiddels verstreken jaren is er van alles gedaan om hem op te sporen. Enkele jaren geleden is er zelfs DNA van Alwin veiliggesteld (afkomstig vanaf een sluitrand van een enveloppe waaraan Alwin had gelikt). Dit profiel werd opgenomen in de DNA-databank Vermiste Personen, maar leverde geen treffer op. Ook is er van Alwin een zogeheten Gele Hoek gemaakt; dit is een internationaal vermissingsdocument. Ook dit leidde tot nu toe niet naar Alwin.

Alwin zou nu 65 jaar oud moeten zijn. De geboren Edenaar is vermist sinds 24 april 1972 en werd voor het laatst gezien in Amsterdam. Hij is 1.70 meter lang en had toen blond haar.
Heb jij informatie over Alwin? Laat het alsjeblieft weten. Dit kan op diverse manieren: via www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/1972/april/02-alewijn-sterk.html, 0900-8844, de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of door een mail te sturen naar het Landelijk Bureau Vermiste Personen (info@lbvp.info).

Op de website www.politie.nl/gezocht-en-vermist vind je een actueel overzicht van alle mannen, vrouwen en kinderen die vermist zijn.

^mz

link

Mis je mei?

Reageer