Pop-up store ChristenUnie in Boskoop

Iedereen kan op woensdag 17 mei in gesprek met de ChristenUniefractie. Deze keer staat de ChristenUnie Pop-up store in de Plataan, Snijdelwijklaan 2 in Boskoop. Kom tussen 19 en 21 uur even onze pop-up store binnenlopen.

In een ontspannen sfeer met koffie en wat lekkers horen wij graag van u wat er leeft onder Boskopers. Wij willen graag uw kant van het verhaal horen. Bijvoorbeeld over wonen in Boskoop, ook als u wat ouder wordt. Ook zijn we nieuwsgierig naar de mening van jeugd & jongeren over dingen die er voor hen te doen zijn in het dorp. En natuurlijk is er alle ruimte voor uw vragen en opmerkingen. Waar maakt u zich druk over? Wat moet er echt anders?

De ChristenUnie staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt en in vrijheid kan leven. Onze kinderen en jongeren hebben recht op een hoopvolle toekomst in een gezonde leefomgeving. Waardig ouder worden is bij ons een belangrijk thema, dat wij graag praktisch uitwerken.

Wat:                    Pop-up store ChristenUnie
Locatie:              De Plataan, Snijdelwijklaan 2, 2771 SX Boskoop
Datum:               Woensdag 17 mei
Tijd:                     19.00 – 21.00

Wij hopen u te zien en te spreken op 17 mei!

Reageer