Jongens onder 15 ARC promoveren naar 3e divisie

PERSBERICHT ARC jeugdteam

In 2015 promoveerde de D1 van ARC naar de derde divisie. Dit jaar is het opnieuw gelukt! Het zaterdagteam promoveerde als ARC JO15-1 (C1) opnieuw naar de derde divisie.

Vanaf het begin van het seizoen presteerde het Alphense team met louter spelers uit de gemeente Alphen aan den Rijn prima. Zaterdag 6 mei stond de jongens de laatste wedstrijd te wachten. Met een punt voorsprong op de nummer 2 moet deze wedstrijd gewonnen worden.

Het begon goed met een snelle 1-0 voorsprong. Er werd echter rap door Forum Sport JO15-1 een tegengoal gemaakt. De 1-1 maakte dat de moed de jonge spelers even in de benen zonk. Trainers Jeroen Mulders en Remko Kroon lieten het er niet bij zitten. Na een krachtig optreden, rechtten de spelers de rug. Het werd uiteindelijk 3-1. Dat was genoeg om de promotie veilig te stellen.

De jeugd van ARC heeft nu vier teams in deze divisie spelen. Daarmee is de toekomst van het eerste elftal van ARC rooskleurig. Want, er is genoeg ‘nachwuchs’.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.