Wij zijn best wel blij met deze oplettende en doortastende

Wij zijn best wel blij met deze oplettende en doortastende collega’s als buren.
Dank jullie wel, Politie Kaag en Braassem

^JN


Gezochte Alphenaar aangehouden.

#Rijnsaterwoude – Donderdagmiddag zagen agenten een bestelauto over de provincialeweg N207 rijden. Opvallend was dat de remlichten continu bleven branden. Om de bestuurster hierop te attentenderen kreeg zij een stopteken.

Tijdens het gesprek met de bestuurster viel op dat de mannelijke passagier geen oogcontact met de politie wilde maken. Hij bleef namelijk strak naar de grond kijken. Helaas voor de passagier hadden de agenten hem echter al herkend als een 27-jarige man uit #AlphenaandenRijn. Na controle bleek dat de Alphenaar nog gezocht werd in verband met een bedrijfsinbraak eerder dit jaar in Alphen aan den Rijn.

De Alphenaar is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
link

Wij zijn best wel blij met deze oplettende en doortastende

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.