Cursus borstcrawl in zwembad AquaRijn

PERSBERICHT borstcrawl cursus Ramona Linting

Net verzonnen: een cursus borstcrawl in zwembad AquaRijn! Leer in tien lessen met de borstcrawl zwemmen en heb daar meteen in je vakantie plezier van. De lessen zijn voor deelnemers van 16 jaar en ouder.

De cursus begint op donderdag 4 mei. Instromen kan ook nog op 11 mei. De lessen worden gegeven van 18.30 tot 19.30 uur. KNZB-gecertificeerd docent is Ramona Linting. De cursus wordt gegeven in het kader van SwimFit, een samenwerking tussen zwemvereniging AZC en De Thermen 2, exploitant van zwembad AquaRijn aan de Cantharel.

Voor de lessen heb je zoomers, een plankje en een duikbril nodig. Het je deze niet in je bezit dan kun je het materiaal voor een ‘vriendenprijsje’ tijdens de eerste les aanschaffen. De cursus borstcrawl kost 100 euro. Er is plaats voor maximaal twaalf deelnemers. Meer informatie en opgeven bij de docent via ZwemKracht@gmail.com. Er wordt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00