Kirsten gaat vluchtelingen helpen op Lesbos

PERSBERICHT Benefietontbijt Lesbos dames

Kirsten Bruijnes gaat van 20 tot en met 27 mei naar het Griekse eiland Lesbos om samen met zes andere vrouwen van de stichting Because we Carry hulp te bieden in het vluchtelingenopvangkamp Kara Tepe. Hier worden bootvluchtelingen die de Middellandse Zee proberen over te steken naar Europa opgevangen. De omstandigheden zijn niet bepaald ideaal.

Because we Carry biedt op een aantal manier hulp aan de vluchtelingen. Kirsten en de zes andere dames gaan een aantal dagen het ontbijt verzorgen voor de vluchtelingen. Ook organiseren zij activiteiten voor kinderen en volwassenen.

De dames betalen voor hun eigen reis en verblijf. Zij zamelen nu zoveel mogelijk geld in om de kosten van ontbijt en activiteiten voor de vluchtelingen te betalen. Een week ontbijt plus materiaal voor activiteiten kost circa 7000 euro.

Kirsten Bruijnes haalt onder meer geld op met het organiseren van een Benefietontbijt. Hiervoor mag zij de koffiehoek van zwembad AquaRijn aan de Cantharel gebruiken. Ook wordt Kirsten gesteund door Bakkerij Van Kempen.

Het Benefietontbijt is zaterdag 13 mei. Er zijn twee ‘ronden’. De eerste ontbijtronde is van 8.30 tot 9.30 uur en de tweede ronde is van 9.30 tot 10.30 uur. Wie Kirsten wil steunen en zin heeft in een lekker ontbijtje kan zich voor een van beide ronden opgeven. Een ontbijt kost 5 euro. De opbrengst is helemaal voor Because we Carry en komt dus ook helemaal ten goede aan de vluchtelingen op Lesbos.

Opgeven voor het ontbijt graag voor 12 mei in verband met de inkopen bij kirstendtf3@gmail.com. Graag vermelden of je om 8.30 uur of om 9.30 uur komt ontbijten!

Meer informatie over de stichting staat op www.becausewecarry.com.

Het Benefietontbijt wordt gesteund door Bakkerij Van Kempen en De Thermen 2 B.V.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17