Fotografeer Je mooiste plekje in Alphen

mooiste plekje

Met als thema Mijn mooiste plekje in Alphen organiseert de Alphense fotoclub Alphoto, in samenwerking met de MediaMarkt een fotowedstrijd voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn.

De eerste prijs bestaat uit een cadeaubon van € 200. Voor de tweede en derde prijs zijn bonnen van € 100 en € 50 beschikbaar gesteld door de Mediamarkt.

Met het thema Mijn mooiste plekje wil de organisatie Alpharen inspireren om in hun directe omgeving te zoeken naar fotografisch interessante of mooie gebieden. Iedere deelnemer mag maximaal 3 foto’s insturen.

De foto’s worden beoordeeld op originaliteit en creativiteit. De jury bestaat uit een bekende Alphenaar, een lid van fotoclub Alphoto en een vertegenwoordiger van de MediaMarkt.

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, dus inclusief Aarlanderveen, Zwammerdam, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk aan den Rijn en Benthuizen.

Leden van fotoclub Alphoto zijn uitgesloten van deelname.

De foto’s kunnen uitsluitend digitaal per e-mail worden gestuurd aan: alphotowedstrijd@gmail.com

Vermelding van naam, adres en telefoonnummer in de mail is verplicht. Zonder die gegevens worden de foto’s niet geaccepteerd.

Een titel of toelichting op de foto’s mag worden meegestuurd maar is niet noodzakelijk.

Per deelnemer mogen maximaal 3 foto’s worden ingestuurd.

De foto’s moeten in het jpeg-formaat worden opgestuurd. De langste zijde van een foto moet bij voorkeur niet groter dan 3000 pixels zijn.

De inzendtermijn opent op 15 maart en sluit op 30 april. De prijswinnaars worden op 6 mei bekend gemaakt tijdens de Fotoweken van de MediaMarkt. De prijsuitreiking vindt plaats in de MediaMarkt in Alphen.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, verklaren de deelnemers zich akkoord met het wedstrijdreglement.

Zie voor het reglement www.alphoto.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.