Concert door Rhenus Ensemble in de Oudshoornsekerk, Alphen aan den Rijn

DSC_0171

Op Zondag 26 maart organiseert de Oudshoornse Kerk een lunchconcert door het sprankelende Rhenus Ensemble. Zij zullen een prachtig kamermuziekconcert verzorgen met als thema “De mooiste fluitkwartetten van grote meesters”. Er zullen werken worden uitgevoerd van Boccherini, Reicha en Mozart.

Het Rhenus Ensemble is sinds begin 2016 opgericht en wordt gevormd door vier gepassioneerde en veelbelovende musici! De uit Alphen komende fluitiste; Sannie de Jongh en altvioliste Nuno Malajuwara en de uit Utrecht komende violiste Lizette Bertelsmann en celliste Caroline Deul. Deze enthousiaste musici hebben een gezamenlijke passie en liefde voor kamermuziek. Afgestudeerd aan de Conservatoria van Amsterdam, Utrecht en Tilburg, brengen zij stuk voor stuk een hoog muzikaal niveau mee!

Rhenus is de latijnse naam voor De Rijn, de rivier die langs de Oudshoornse Kerk stroomt. Bij de naam Utrecht denkt men niet gauw aan de Rijn, maar Utrecht is een verbastering van het Latijnse “Trajectum ad Rhenum, de naam die de Romeinen aan de stad gaven. Het betekent oversteekplaats aan de Rijn.

Het concert begint om 13.00 uur. Vanaf 12.15 tot 12.45 uur, is er een broodjeslunch in de achterzaal van de kerk. Kaarten voor volwassen kosten €15, 00 euro aan de zaal, bij vooraf reserveren betaalt u €12,50. Nog geen 18? Dan betaal je slechts €5 euro. Consumpties zijn inbegrepen in de toegangsprijs. Na afloop kunt u napraten met de musici onder het genot van koffie, thee of een glaasje. Kaarten kunnen gereserveerd worden via: info@sannieonline.nl of muziek@oudshoornsekerk.nl , of telefonisch Sannie de Jongh: 0618234665.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17