Jeugdspeler Alphense Boys naar Vitesse

image

De 14-jarige Simon van Duivenbooden uit het C1 elftal van Alphense Boys speelt het komende seizoen voor Vitesse JO16. Deze week werd zijn overgang officieel beklonken. Tweeënhalf jaar geleden meldde Simon zich aan bij Alphense Boys, omdat hij bij zijn toenmalige vereniging Legmeervogels was uitgeleerd en op een hoger niveau wilde voetballen.

Aanvankelijk speelde Simon in de Boys-jeugd op het middenveld, maar al snel belandde hij in de spits. Vooral dit lopende seizoen (in de 1e divisie) viel hij op bij de vele scouts van de betaalde clubs, omdat hij meer dan regelmatig scoorde. Simon kreeg stage uitnodigingen van vier profclubs, maar had al snel het goede gevoel bij Vitesse waar hij geweldig werd opgevangen en het warme gevoel kreeg dat ze hem héél graag wilden hebben.

Simon van Duivenbooden wordt de zevende ex-Alphense Boys speler die in de jeugdopleiding van Vitesse gaat spelen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.