Promotietoer Cascarvieten geslaagd

DSC_0126

Alphenaren bleven even stil staan toen de Cascarvieten met een grote groep, prachtig verkleed en vrolijk uitgedost met hun promotieauto met aanhanger langskwamen. De carnavalsvereniging de Cascarvieten presenteerde zich afgelopen zaterdag in het winkelcentrum de Aarhof, op de Alphense Weekmarkt en bij het winkelcentrum de Baronie.

“Wij zijn nog niet toe aan een hele grote carnavalsoptocht zoals elders in het land, maar dit is echt een leuk begin om vanaf volgende week echt carnaval te vieren.” zegt Diana Britting namens de Cascarvieten en initiatiefneemster van deze promotietoer.

Ook de marktkooplieden hebben er werk van gemaakt. Verschillende kramen waren versierd en er was onvervalste carnavalsmuziek en de kooplieden boden hun koopwaar verkleed aan. Er was deze zaterdag een overvloed aan carnavaleske aanbiedingen. In de marktkraan van de Cascarvieten werden kaarten voor het Boerenbal verkocht en ook werden oude TV beelden getoond.

Omringd door een enthousiast publiek dansten de allerkleinste dansmariekes van de Cascarvieten een prachtige dans. Ook de optredens van de Kindergarde en de Midigarde kregen in het winkelcentrum de Baronie, veel bijval.

Zowel Rob Vaneman namens de marktkooplieden als Diana zijn positief over dit eerste initiatief om samen het aankomende carnaval te promoten. Beiden zeggen dat dit de komende jaren kan uitgroeien tot een grandioos openingsfeestje voordat het echte carnaval begint. Rob zegt tevreden te zijn dat hij samen met zijn collega kooplieden al of niet verkleed verrassende carnavalsaanbiedingen kon verkopen. Diana zegt, dat ze blij is met deze unieke samenwerking en blij verrast dat het publiek zo enthousiast reageerde. “Dit biedt zeker kansen voor de toekomst en samen kunnen we misschien nog veel meer presteren. Wij als gaan er in ieder geval voor!” zegt ze enthousiast. De Cascarvieten overhandigde de kraam van Slagerij van Bemmel de 1e prijs voor  leukste versierde kraam.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.