Voorjaarsvakantie in de zwembaden

PERSBERICHT Voorjaarsvakantie in de zwembaden - stormbaan AquaRijn

In de voorjaarsvakantie is het weer het net even niet. Het is nog geen voorjaar, maar de winter is wel voorbij. Wat kun je voor leuks doen in deze vakantie? Voor de thuisblijvers is de oplossing natuurlijk: heerlijk zwemmen in zwembad De Hoorn of in zwembad AquaRijn. Op het programma staan veel leuke activiteiten!

Tijdens de voorjaarsvakantie is er doordeweeks in zwembad De Hoorn elke dag vrij zwemmen in het recreatiebad van 9.00 tot 21.30 uur. In de week van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart zijn er ook allerlei leuke middagactiviteiten in zwembad De Hoorn. In zwembad AquaRijn is er dinsdagmiddag 28 februari en donderdagmiddag 2 maart KidzPlay.

Zwembad De Hoorn

Het complete programma in de week van 27 februari tot en met 3 maart is:

Maandag DUIKEN MET PERSLUCHT van 13.00 tot 16.00 uur (vanaf 8 jaar)

Dinsdag SUPPEN van 13.30 tot 15.30 uur

Woensdag REDDINGSBRIGADE van 13.00 tot 14.45 uur

Donderdag SUPPEN van 13.30 tot 15.30 uur

Vrijdag REZ met AZC van 13.00 tot 14.45 uur

De duikers van Duik Center Nieuw-Vennep verzorgen workshops voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen krijgen een uitrusting aan met perslucht. Samen met de zeer ervaren duikers worden kleine oefeningen gedaan.

Suppen is super! Je leert hoe je je staande op een wakeboard al ‘suppend’ over het water kunt voortbewegen. Net even anders dan surfen of snowboarden…

Recreatief en educatief zwemmen (REZ) is de kinderafdeling van AZC. Kinderen tot 9 jaar die hun A-diploma hebben gehaald, komen bij REZ als ze zwemmen kiezen als hun sport, maar nog niet weten welke afdeling ze het leukst vinden. REZ verzorgt vrijdag in de voorjaarsvakantie in zwembad De Hoorn demonstraties en workshops schoonspringen, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en waterpolo.

De spetterende afsluiter op vrijdagavond is een gezellige ‘foute’ disco met schuimparty ! Het schuimkanon wordt ingezet om er van 19.00 tot 21.30 uur een geweldig feest van te maken. Het discozwemmen is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar in het bezit van een A-diploma.

Zwembad Aquarijn

In AquaRijn is dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart KidzPlay van 13.00 tot 15.30 uur. De stormbaan ligt in het water! Er is recreatief zwemmen en er zijn nog meer leuke spellen in het water!

Zwemlessen en groepslessen

In de voorjaarsvakantie gaan de zwemlessen in beide zwembaden gewoon door. Het middagprogramma voor overige activiteiten en/of groepslessen vervalt. Kijk hiervoor ook op www.dethermen2.nl/agenda/ klik op ‘voorjaarsvakantie’.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17