Volgende week start bomenkap

Volgende week gaat gestart worden met het kappen van bomen op diverse plekken in het centrum. Dit kappen is nodig om ruimte te maken voor bebouwing en nieuwe infrastructuur. Er worden bomen gekapt  tegenover het Thorbeckegebouw op de Vest. Hier komt de voorbelasting voor de nieuwe Vestbrug. Ook zal een aantal bomen in de Leeuwerikstraat en in de Bloemhofstraat (ten noorden van de Kromme Aar) wordt gekapt om het terrein bouwrijp te maken en/of werkzaamheden aan kabels en leidingen uit te voeren.

Nieuwe bomen

Op termijn zullen er nieuwe bomen worden teruggeplant. De bedoeling is dat er meer bomen terug worden geplant dan nu gekapt gaan worden.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17