Groots benefiet(s)concert in Alphense Rijnstreekhal

moeskroen

Na het wegvallen van het concert ‘Alpe d’Huez’ in Alphen aan den Rijn, hebben deelnemende teams van de bekende Alphense stichting “Alphen d’HuZes” de afgelopen weken keihard gewerkt aan een nieuw groots benefiet(s)concert voor KWF in Alphen aan den Rijn. Frank Verschuur en Marijke van Dam zijn samen met de deelnemende teams 1 en 4 rond met deze grote organisatie. “Op zaterdag 8 april gaat echt het dak van de Rijnstreekhal eraf”, aldus een enthousiaste Marijke en Frank. We hebben werkelijk een schitterende playlist samen weten te stellen. Een grote groep bekende Nederlandse artiesten is bereid, die avond belangeloos op te treden voor de stichting “Alphen d’HuZes”. Bekende namen als Tim Douwsma, Charly Luske, Danny Froger en Pater Moeskroen staan zaterdag 8 april op het podium. Daarnaast maken de bekende formatie Helemaal Top, No Harm, Nick Bolt, Wouter Roos en Danjil deel uit van dit zeer afwisselende programma. De organisatie hoopt met de verkoop van alle 1.200 tickets € 30.000,= bijeen te brengen.

Sponsoring maakt concert mogelijk

Frank Verschuur en Marijke van Dam zijn blij met de medewerking van veel Alphense bedrijven, de Rijnstreekhal en de gemeente Alphen aan den Rijn, waardoor we dit concert in de Rijnstreekhal kunnen organiseren. De deelnemers aan Alpe d’HuZes doen natuurlijk veel zelf door mee te helpen met de totale opbouw en bemanning van het evenement. Vanuit de diverse teams zetten deelnemers echt de schouders onder dit mooie initiatief. Frank Verschuur, die samen met de Cascarvieten zijn medewerking aan de organisatie geeft was zelf deelnemer aan Alpe d’HuZes in 2015. “Kanker is helaas nog steeds volksziekte nummer 1” wat de Stichting Alphen d’HuZes nu al voor de 3e keer realiseert is enorm. Met de Cascarvieten en tal van andere partijen vind ik het mooi een dergelijks groots concert mede te kunnen organiseren.

87 Alphense deelnemers op 1 juni naar Alpe d’Huez
Stichting Alphen d’HuZes, die de afgelopen 2 jaar met nu al meer dan 100 deelnemers een bedrag van meer dan € 310.000,= voor KWF wist op te halen, gaat op 1 juni 2017 weer deelnemen aan de legendarische tocht, de “Alpe d’HuZes”. Gezamenlijk vormen deelnemers het team “Alphen d’HuZes”. Voor 2017 hebben zich 9 teams met totaal 87 deelnemers ingeschreven. De teller is deze week de € 70.000,= aan opbrengsten door diverse acties en donaties gepasseerd.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00