Werkzaamheden Vierambachtsweg tussen Alphen en Woubrugge

imageKomende week wordt gestart met werkzaamheden aan de Vierambachtsweg tussen Alphen en Woubrugge. De werkzaamheden vinden plaats in het kader van het ophogen en verstevigen van dijken door het hoogheemraadschap. Een aannemer gaat langs de Vierambachtsweg damwanden aanbrengen.

De weg is afgesloten voor ALLE verkeer van 13 februari tot 20 maart van 06.30u – 16.30u. Tijdens de afsluiting vaart er een tijdelijke veerdienst tussen de Vrouwgeestweg en de Woubrugseweg. zodat het voet- en fietsverkeer gewoon door kan gaan. De pont vaart van half zeven tot half vijf. Buiten deze tijden is de weg gewoon open en bereikbaar. Auto’s brommers en motoren moeten wel omrijden tussen half zeven en half vijf maar kunnen daarna ook gewoon de weg weer gebruiken, zo meldt Kaag en Braassem Nieuws op Facebook.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.