Verdachte van stelen pinpas gezocht

De politie is op zoek naar bovenstaaande man. De man wordt er van verdacht dat hij een 70-jarige man bij het parkeren op de Paradijslaan zijn pinpas heeft ontfutseld. De verdachte staat op beeld bij een pintransactie, welke deze week door de politie zijn verspreid.

Het vermoeden is dat er eerder is meegekeken toen het slachtoffer zijn pincode intoetste bij het kopen van een parkeerkaartje. Daarna werd hij aangesproken door een man die even van zijn telefoon gebruik wilde maken en hem daarvoor twee euro wilde geven. Het slachtoffer vertrouwde dit niet en werkte niet mee. Anderhalf uur later merkte hij dat zijn pinpas uit zijn telefoonhoesje was verdwenen. In eerste instantie dacht hij dat hij de pas was verloren, maar later bleken er grote bedragen van zijn rekening te zijn opgenomen.Pintransacties
Op camerabeelden is de verdachte te zien die komt aanrennen bij de pinautomaat aan het Stadhuisplein. Later pint hij nog een keer bij een automaat aan De Vest. In totaal pint hij voor 1000 euro van de rekening van het slachtoffer.

Vragen

Tips? Bel de politie

Kent of herkent u deze verdachte op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Alphen aan den Rijn via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier hier invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.