Nog 53 huurwoningen in Lage Zijde

De Leeuwerik omcirkeld

Op 10 januari jl. tekenden BAM Wonen en wonenCentraal een contract voor 53 huurwoningen van De Leeuwerik. De ondertekening gebeurde door Leendert den Heijer, directeur BAM Wonen en Rob Donninger, directeur-bestuurder van wonenCentraal. Het gaat om het contract voor de bouw van 53 appartementen aan de Koolmeesstraat. Het gebouw gaat De Leeuwerik heten en vormt een geheel met het net opgeleverde appartementencomplex De Nachtegaal.

Bouw in twee fases

In 2016 leverde wonenCentraal de eerste fase van 76 woningen in de Nachtegaal op. De Leeuwerik is de tweede fase van het sociaal huurwoningenproject langs de Aar. Na de bouwvak, in augustus start de bouw van de woningen. Medio 2018 worden de woningen opgeleverd.

Dit zijn voorlopig de laatste nieuwbouwappartementen die wonenCentraal bouwt. De bouw van De Leeuwerik start nadat de gemeente de woningen aan de Nachtegaal- en de Leeuwerikstraat heeft gesloopt.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.