Eerste paal ‘Triangel’ de grond in

safe_image

Met het slaan van de eerste paal van het bouwblok ‘Triangel’ vanmiddag, krijgt het stadshart en het nieuwe Thorbeckeplein haar nieuwe gedaante.
De Triangel is het bouwblok tussen het Thorbeckeplein, Hooftstraat, W.M.C. Regtstraat en Groen van Prinstererstraat in Alphen aan den Rijn. Dit blok zal in de toekomst de noordkant van het plein gaat markeren.
In het totaal komen er in de Triangel 17 stadswoningen, 47 appartementen, 9 stadswoningen en er staan 3 zogenaamde kluswoningen. De woningen worden gebouwd rondom een binnenterrein, waar de achtertuinen zijn gesitueerd en de bewoners een eigen parkeerplaats krijgen. Een mooie toevoeging is dat de historische architectuur van de woningen naadloos aansluit bij de bestaande Alphense binnenstad.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.