Eigenaar fiets gezocht

Vannacht even na 00.00 uur zagen agenten op de Meteoorlaan een persoon met twee fietsen. Hij fietste op de ene fiets en hield de andere fiets vast. Deze persoon werd herkend als een bij de politie bekende fietsendief. Na staandehouding van de man en controle van de fietsen bleek één fiets inderdaad van diefstal afkomstig.  De persoon is aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld.

Van één fiets is inmiddels via een aangifte de eigenaar bekend. Van de tweede fiets is nog geen eigenaar bekend. De politie sluit niet uit dat deze fiets ook van diefstal afkomstig is maar er kan geen aangifte van gevonden worden.

Bent u de eigenaar of weet u wie de eigenaar is, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met politie Alphen aan den Rijn. U kunt telefonisch contact opnemen via 0900-8844 of u kunt een privébericht via het Facebookaccount van de politie sturen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17