De Jong van Alphense Boys naar VVSB

AB-2015-2016-1003

Menno de Jong (23, keeper Alphense Boys 1) gaat de club na dit seizoen verlaten. Hij is door 2e divisionist VVSB benaderd en gaat de uitdaging aan om daar eerste keeper proberen te worden. De Jong was de afgelopen 3 jaar de vaste keeper van het 1e elftal van Alphense Boys.

Bij VVSB zal De Jong de concurrentie aan moeten gaan met Ruben Valk. Valk is onlangs eerste keeper geworden bij VVSB vanwege het plotselinge stoppen van vaste keeper Ronald vd Meer.

Door dit vertrek moet Alphense Boys ook op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor de selectiekeepers van de D- en C-junioren want sinds dit seizoen deed Menno dat ook tot grote tevredenheid van de jeugdkeepers en de club.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.