Medio 2017 begin nieuwbouw Scope topmavo

image

Scope scholen is druk bezig met de diverse nieuwbouwplannen voor de middelbare scholen. Voor de Topmavo, die gaat verhuizen van Halverwege naar de locatie aan de Tolstraat is de omgevingsvergunning binnen, er wordt nu gewerkt aan de bouwvergunning.

De planning was dat de eerste paal begin 2017 de grond in zou gaan, maar dit wordt nu naar verwachting medio 2017. Als alles volgens plan verloopt kan de nieuwe Topmavo in augustus 2018 in gebruik genomen worden. De verhuizing zal dan in de zomervakantie van 2018 plaatsvinden.

Nadat de leerlingen van de Top MAVO verhuisd zijn naar de Tolstraat, zullen de leerlingen van het lyceum de omgekeerde weg gaan. Vanaf 2018 zal dan begonnen worden met de “vernieuwbouw” van de locatie Tolstraat. Na de zomervakantie van 2020 zullen de leerlingen terug kunnen verhuizen naar het vernieuwde lyceum.

Aan de Tolstraat wordt ook een nieuwe sportvoorziening met vijf gymzalen en een fietsenstalling gebouwd. De bouw hiervan loopt parallel aan de bouw van het Lyceum.

image

Bovenste afbeelding: Impressie nieuwe Topmavo, onderste afbeelding: impressie Lyceum.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.