Sportimpuls Zwemmen in de klas van start gegaan

sporimpuls2

Op vrijdag 13 januari zijn de eerste 2 groepen van start gegaan met het schoolzwemmen. De groepen, afkomstig van basisschool de Hobbitburcht, werden ontvangen door Druppie, de mascotte van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Alle deelnemende kinderen kregen tevens een bidon om het belang van water te drinken te benadrukken.

Daarna volgde de 1e van de 5 lessen die de kinderen de komende weken zullen volgen. Het programma wat beschreven is in het lespakket SwimStar van de Koninklijke Nederlandse Zwembond word hierin gevolgd en gegeven door gekwalificeerde begeleiders van de Alphense ZwemClub AZC.

Naast de kinderen van de basisschool, gaan we vanaf volgende week zondag ook met de ouders aan de slag. Alle ouders van de 5 basisscholen die meedoen met de sportimpuls zijn uitgenodigd om vanaf zondag 22 januari mee te doen. Het tijdstip hiervan is van 9.00 ?? 10.00 uur in zwembad AquaRijn. De kosten bedragen 10,- per maand.

De Sportimpuls zwemmen is een samenwerking tussen de Alphense Zwemcub AZC, De Thermen 2 en Alphen Beweegt.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00