Tempo 1 wint in slotseconden van Oranje Wit 1!

tempo1teamvdweek

Een zwaarbevochten overwinning, maar wat voorop staat is dat Tempo de punten binnen heeft en de aansluiting met de top 2 weer heeft gevonden. In de laatste seconden van de wedstrijd stelde Tempo de overwinning pas veilig: 21-20…

In de rust keek Tempo nog tegen een 9-11 achterstand aan. In de tweede helft bleef Tempo knokken voor de overwinning. In een spectaculaire wedstrijd kwam Tempo terug tot 20-20 in het slot van de wedstrijd. 6 seconden voor tijd schoot Edwin van der Weijde de bevrijdende 21-20 binnen. In de laatste seconden kon Oranje Wit hier niks meer tegen doen, waardoor de punten in Alphen blijven.

Door het verlies van TOP/Arnemuiden staat Tempo nu slechts 1 punt achter de nummer 2. Een mooie derde plek, gedeeld met Avanti en Deetos/Snel.

Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen Avanti op het programma. Kan Tempo de strijd om een plek in de kruisfinales winnen en de aansluiting bij de top 2 houden? Kom Tempo 1 zaterdag om 19:10 aanmoedigen!! 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.