Duurzaamheidsconferentie Alphen stad met lef

Als je gaat voor een gezond klimaat en een duurzame samenleving en hierin echt wilt versnellen, dan moet je daar energie in steken. Daarom organiseert de gemeenteraad van Alphen aan den RIjn op 21 januari 2017 een Duurzaamheidsconferentie.

U hoort hier inspirerende verhalen van deskundigen in duurzaamheid. U kunt tijdens workshops meepraten over verduurzaming van de woningvoorraad; van bedrijven en van scholen. Daarnaast besteden we aandacht aan vergroening van de stedelijke omgeving en focussen we op particuliere initiatieven voor duurzame energie.

Zo kunnen we ideeën uitwisselen, met als doel: versneld toewerken naar het verduurzamen van de woon- en leefomgeving van onze mooie gemeente. Een duurzame samenleving is in het belang van ons allemaal. Kortom: een veelzijdig en uitdagend evenement, waar uw energie en goede ideeën niet mogen ontbreken!

Mensen die aan de conferentie mee willen doen dienen zich uiterlijk 18 januari 2017 aan te melden via duurzaamheidsconferentie@aadr.nl of telefonisch: 0172 465535.

image

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.