Nieuw–Floatfit in zwembad De Hoorn

PERSBERICHT Floatfit instructeurs oefenen

Vanaf 10 januari zijn in zwembad De Hoorn lessen Floatfit. Je doet geen oefeningen in het water, maar op het water. De oefeningen worden gedaan op een drijvende mat: de aquabase. De lessen worden gegeven op dinsdag, woensdag en zaterdag.

Tijdens de lessen Floatfit worden oefeningen gedaan die vooral gericht zijn op het bewaren van je balans. Alles in je lichaam moet samenwerken. Daarom is Floatfit een complete work-out! De bewegingen die je maakt, hebben direct invloed op de beweging van de aquabase in het water. Om op het water je balans te bewaren, is niet alleen je lichaam actief maar moet je ook goed nadenken. Het is het water dat je helpt om daarbij de focus te bewaren.

De lessen Floatfit worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Onlangs hebben zij hun certificaat gehaald om deze, in de regio unieke lessen, te mogen geven.

Floatfit begint op dinsdag 10 januari in zwembad De Hoorn. De lessen zijn elke dinsdag om 13.30 uur en om 18.30 uur, elke woensdag om 21.00 uur en elke zaterdag om 9.00 uur. Een les duurt een halfuur.

Floatfit kost € 50,75 voor acht lessen. Een losse les kost € 7,25. Bij het aanschaffen van je 8-lessenkaart schrijf je in voor een bepaalde les. Vervolgens zorg je dat je minimaal 24 uur van tevoren aangeeft of je deze les ook komt. De 8-lessenkaart is namelijk geldig voor een periode van 10 weken. Niet-gereserveerde plekken kunnen door iedereen uitsluitend op de dag zelf worden gereserveerd. Zonder reservering is er wellicht géén aquabase beschikbaar en kun je de gewenste les niet volgen.

Kaarten zijn uitsluitend te koop bij de receptie van zwembad De Hoorn. Ook het reserveren van een aquabase kan alleen bij de receptie van zwembad De Hoorn. Meer informatie staat op www.dethermen2.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.