Kerstontbijt met Vroege Vogels

PERSBERICHT Vroege Vogels ontbijt

Vlak voor de kerstvakantie, op donderdag 22 december, organiseerde Adrie Verboom samen met Marianne Kempkes voor de Vroege Vogels een gezellig kerstontbijt. Het ontbijtbuffet werd geserveerd in de ontvangstruimte en horeca van zwembad De Hoorn, waar de Vroege Vogels elke ochtend tussen 7 en 9 hun baantjes trekken.

Er kwamen ruim zeventig mensen naar het ontbijt. Onder hen ook de twee oudste deelnemers aan het Vroege Vogelzwemmen: Stien Parinussa en Jan de Wit. Het ontbijt werd direct na het zwemmen geserveerd. Wethouder van sport, Michel du Chatinier, was ook aanwezig en stak de vogels een hart onder de riem: “Ik zie dat iedereen blij is en dat het hier echt gezellig is. Daar word ik dan weer blij van. Ik hoop dat jullie elkaar blijven steunen en elkaar ook zo af en toe een hart onder de riem steken. Hele fijne kerstdagen!”

De Vroege Vogels hebben het het hele jaar gezellig tijdens het zwemmen, maar vooral tijdens het sociale aspect. Dat bleek ook wel, want zelfs voor de laatkomers was een compleet ontbijtje gereserveerd: “Marianne en ik hebben iedereen persoonlijk uitgenodigd”, meldde Verboom, die ondertussen een aantal mensen uitzwaaide. “We zijn erg blij dat er zo’n goede sfeer heerst! Vorig jaar was het een beetje beladen door de overgang van de ene beheerder naar de andere.”

Directeur Remco Pielstroom is ook blij met het succes van het kerstontbijt: “Ik was er vorig jaar nog niet bij, maar als ik zie hoe leuk het hier is vanmorgen dan hoop ik dat dit een voorbode is van de sfeer in de Alphense zwembaden in het komende jaar!”

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00