Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

Tijdens de kerstvakantie worden in de Alphense zwembaden extra activiteiten georganiseerd! In zwembad De Hoorn kan tijdens de hele kerstvakantie recreatief worden gezwommen en er zijn doordeweeks heel veel extra activiteiten. Zwembad AquaRijn is dinsdag 3 en donderdag 5 januari open!

ZWEMBAD DE HOORN

PERSBERICHT Kerstvakantie in de zwembaden - stuiver duiken

Elke doordeweekse dag is er vrij zwemmen in het recreatiebad van 9.00 tot 21.30 uur met elke middag stuiver duiken. Zaterdag 24 december is er gezinszwemmen vanaf 10.00 uur en recreatief zwemmen van 12.00 tot 17.00 uur. De Hoorn is gesloten op Eerste en Tweede Kerstdag en op Nieuwjaarsdag. Tussen Kerst en Oud & Nieuw ligt de stormbaan in het water. Zaterdag 31 december is het zwembad open voor vrij zwemmen van 10.00 tot 14.00 uur!

Het programma van maandag 2 tot en met vrijdag 6 januari:

Maandag Nieuwjaarsduik 13.00 tot 15.00 uur

Dinsdag zeemeermin zwemmen 13.30 tot 15.30 uur

Woensdag zeemeermin zwemmen 13.30 tot 15.30 uur

Donderdag zeemeermin zwemmen 13.30 tot 15.30 uur

Vrijdag schuimparty 19.00 tot 21.30 uur

Nieuwjaarsduik in buitenbad

De Nieuwjaarsduik is in het ijskoude buitenbad. Er wordt gesprongen in groepen van maximaal dertig deelnemers. Alle voorwaarden staan op de website. De Reddingsbrigade en de EHBO begeleiden deze Unox-nieuwjaarsduik!

Zeemeerminnen en zeemeermannen

Dinsdag, woensdag en donderdag kun je een workshop van een half uur volgen om ‘te proeven’ aan het zwemmen als een zeemeermin. Jeugd die mee wil doen, moet wel een A-diploma hebben.

Je moet je op de dag zelf bij de receptie opgeven. Je wordt ingedeeld in een kleine groep. Je krijgt dan een bandje met jouw workshoptijd. Zeemeermin zwemmen kost 2,50 euro.

Schuimparty

Het wekelijkse discozwemmen wordt de eerste vrijdag van het jaar opgeleukt met schuimend water. De Schuimparty heeft natuurlijk een eigen DJ die er een geweldig feest van maakt. Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar in het bezit van een A-diploma.

ZWEMBAD AQUARIJN

Dinsdag 3 en donderdag 5 januari is er recreatief gezinszwemmen van 13.00 tot 15.30 uur in zwembad AquaRijn. Beide middagen ligt de stormbaan in het water en kun je glibberen op de buikglijbaan!

Drijf-in bioscoop

Zowel dinsdag als donderdag verandert AquaRijn in een Drijf-in bioscoop. Van 16.00 tot 18.00 uur draait de film ‘Finding Dory’ op het grote scherm. Van 19.00 tot 21.00 uur draait hier ‘Harry Potter en de steen der wijzen’. Neem je eigen luchtbed mee en voor 5 euro (entree + limonade) dobber je op het water terwijl je naar de film kijkt. Ook hiervoor geldt: je moet een A-diploma hebben!

Meer informatie staat op www.dethermen2.nl.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17